Pop Up Store

Hos oss på Lingatan 8 finns konferensrum, kontor, kontorsplatser och showroom för inredning och köksvisning från Puustelli. Vi har också ytor som vi erbjuder företag plats för Pop Up Store.

 

Pop Up Store, Pop Up- butik, Pop Up Retail. Kärt barn har många namn. Googlar man Pop Up hittar man Wikipedias:

“En pop up är en butik som öppnas under en kortare period, mellan en dag och några månader. Konceptet kommer ursprungligen från USA där halloween-butikerna ville öka sin närvaro för ökad försäljning av befintligt lager av kraftigt säsongsorienterade produkter inför högtiden.

Vissa företag använder sig av popupbutiker för att öka försäljning genom att vara som mest tillgängliga just när deras kund vill köpa deras produkt. Någon som vill sälja cyklar kan till exempel öppna flera popups under våren då det är då kunderna är som mest intresserade av deras produkt och de kan konkurrera med övriga märken och sportbutiker.

Andra öppnar popups utan att ha försäljning på plats som mål. Man använder butiken för att öka varumärkesexponeringen i förhoppningen att synlighet på den fysiska marknaden ökar trafik både till fysiska butiker och till internetverksamhet.”

3 anledningar att använda Pop Up Store

 

1. Du vill lansera en produkt

Om du har en ny produkt som du vill testa mot marknaden eller en affärsidé du vill testa på tex  inköpare och investerare. En pop up är ett snabbt sätt att se vad de tycker innan man bundit upp sig med återförsäljare och stora leveranser. Vi har yta att visa produkter och konferensrum för mötet.

 

2. Du vill nå en specifik målgrupp

Ibland vill man nå en alldeles specifik målgrupp – inköpare, influencers eller människor med ett speciellt intresse. En pop up i samband med ett event eller after work på Lingatan 8 kan vara ett ypperligt tillfälle att träffa nya samarbetspartners, återförsäljare eller kunder.  I stället för att åka land och rike runt kan du bjuda in din målgrupp till Dig.

 

3. Du har en produkt som ska testas på ny plats

En produkt, ett varumärke eller idé som ännu inte visats för den här geografiska marknaden, Norden, Sverige, västkust, Uddevalla?

 

Möjligheterna är många. Vi har plattformen- Du har idéerna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hör av Dig med dina tankar och eventuella frågor.

 

Vänligen Josefine

josefine@lingatan8.se

 

Dela

de Senaste inläggen

Kategorier

Categories