Lingatan8 Co-Working & Showroom

Välkommen hit! 

Vilka är vi?  Magnus och Josefine Bergquist som arbetar på och med Lingatan 8 Co-Working. Sommaren 2019 fick vi tillgång till lokalen på Lingatan 8 som tidigare huserat Grunnebo Garn (då de flyttade till Blomsterlandets lokaler). Att få arbeta tillsammans med en affärsidé är något vi pratat om länge, så när tillfället med lokalen dök upp tog vi chansen.

Vi ville skapa en miljö som var hemtrevlig och mysig. En inspirerande plats med hemma-hos-känsla.

Vad är Co-Working?

Co-Working är ett sätt att arbeta där frilansare och mindre företag sitter tillsammans på delade ytor, där service som kaffe, WiFi, skrivare och konferensrum är inkluderat och du betalar ett månatligt medlemskap för att sitta. Ofta finns det också event för medlemmar att gå på för att skapa nya kontakter och bygga nätverk. Co-Working som fenomen uppstod som en trend i Kalifornien under slutet på 90-talet och tidigt 2000-tal när människor valde att dela kontor för att det var praktiskt, men också för att det blev roligare att plötsligt ha kollegor att dricka kaffe eller samarbeta med om du var frilansare.

Co-Working OCH Showroom?

Hela lokalen fungerar också som showroom där du kan köpa med dig eller beställa inredningen som finns på plats. Du kan gå direkt från jobbet till fest och ha med dig presenten till värdinnan/värden. Eller överraska dem därhemma med en ny tavla.

Showroom som vi tänker också kan fungera som Pop Up Store för dig som vill presentera en produkt under en begränsad tid, testa en ny geografisk marknad eller nå en ny kundgrupp.

I en del av lokalen hittar du Puustelli Uddevallas showroom – köksleverantör med All Inclusive, där Pernilla Block hjälper dig till ditt drömkök.

Var hittar Du oss?

Vi vet att Du har en massa bra idéer och vi är nyfikna på dem.  Du hittar oss:

Lingatan 8 – Källdal – Uddevalla

www.lingatan8.se

Josefine@lingatan8.se

Välkommen!

Dela

de Senaste inläggen

Kategorier

Categories